Dúlai gondoskodás

Az alább olvasható kapcsolódási lehetőségek online vagy személyesen, Budapest XIX. kerületében, illetve kiszállással, a Ti otthonotokban is megvalósulhatnak.

Ezekről a részletekről a kapcsolatfelvételt követően tudunk megegyezni.

Egyéni konzultáción…
Megtisztelő, ha meghívtok arra az útra, amelyet a várandósság, a szülővé válás során jártok be.
Minden édesanyát, családot a legnagyobb szeretettel, odafordulással, figyelemmel fogadok.
Az egyéni konzultációkon az általatok hozott kérdések mentén beszélgetünk az örömötökről, érzéseitekről, esetleges aggodalmaitokról is.

Szülésre hangoló beszélgetéseken…
A születés közeledtével másféle gondolatok merülhetnek fel Bennetek, mint a várandósság korábbi időszakában. Ha jól esik, ezeken az alkalmakon szeretettel várlak az édesapákkal együtt is, hogy közösen készüljünk életetek csodálatos ünnepére.

Szülésre bocsátó ünnepen…
Nagy szeretettel várlak, ha részt vennél egy olyan ünnepen, amikor kisbabád világrajövetelét megelőzően Édesanyaként Te vagy a figyelem középpontjában, Hozzád kapcsolódik minden kedves szó, sok finom illat, lágy hangok, gyengéd fények. Ezen a félnapos ünnepen várok minden édesanyát, aki első vagy többedik gyermekét hozza a világra, akár hüvelyi, akár hasi úton.

A kisbabátok világrajövetelekor…
Amikor közeleg az ideje, hogy a kisbabátok megszülessen, a szülést megelőzően teljes figyelemmel, szeretettel, készenléttel várom, hogy kísérhesselek Titeket életetek egyik legszebb napján. A hívásotokat követően személyesen kapcsolódunk, hogy a szülés idején érzelmi, társas támaszt nyújtsak Nektek dúlaként.

Kistestvér érkezése idején…
Amikor kistestvér érkezik a családba, az addig kialakult dinamika megváltozik, ismerős és ismeretlen érzések is megjelenhetnek az édesanyák számára. Ha jól esne ezekről beszélgetni, keressetek bizalommal!

A gyermekágy idején…
A gyermekágy a szülést követően egy olyan érzékeny időszak, amely talán nem kap annyi figyelmet és tiszteletet a mai világban, mint amennyit érdemel… Ha szeretnéd ezt a jelenre figyelve, tudatosabban megélni, ha jól esne a szülésről beszélgetni vagy szoptatási kérdésekben vársz segítséget, ott leszek, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtsam.

A munkába való visszatérés idején...
Édesanyaként nagy változás a szülési szabadság és a kisgyermekekkel otthon töltött idő a munka világából átlépve és hasonlóan nagy fordulópont, amikor a munka világába térünk vissza a gyermekünk, gyermekeink mellől. Ahhoz, hogy a gyermeke(i)tekkel otthon töltött időszakotokat megünnepeljük, lezárjuk és összegyűjtsük a Ti csodás képességeiteket, erőforrásaitokat, szeretettel vagyok Mellettetek egy munkába való visszatérést segítő ünnepi délelőttön.

Itt vagyok…
Ha jól esne tőlem rövid időn belül segítséget, választ, támogatást kapni, elsősorban telefonon, online, akkor is elértek munkaidőn belül. Ha nem tudom felvenni, vissza foglak hívni.

Mellettetek vagyok…
A várandósság, gyermekágy idején számtalan kérdés, gondolat fogalmazódhat meg és könnyű elbizonytalanodni az információk tengerében. Ha ezekben a hetekben jól esik az online támogatás a konzultációk között is, mellettetek vagyok, egyéni megállapodás szerint.


Keress bizalommal bármikor, ha úgy érzed, jól esne egy megtartó közegben beszélgetni, gondolkodni a szülővé válás útján.
Szeretettel várlak akkor is, ha ismerősödet, szerettedet ajándékoznád meg Anyaóra konzultációkkal.